Totalentreprise i forbindelse med dit bygge- eller renoveringsprojekt

Har du et større bygge- eller renoveringsprojekt, der omfatter flere forskellige faggrupper? Så kan du med fordel vælge at få opgaven varetaget i en totalentreprise, og det kan vi hos Vorager Byg tilbyde. Vi løser opgaver for både private og erhverv i Ringkøbing, Vejle, Holstebro og omegn, men vi varetager også gerne projekter for kunder andre steder.

Vi står for en topprofessionel totalløsning på dit bygge- og anlægsprojekt, hvor alt arbejdet bliver udført efter alle kunstens regler, således at du får et smukt og solidt slutprodukt. Når du vælger at lade os stå for din totalentreprise, skal du ikke bekymre dig om noget – vi står for det hele, og vi sørger naturligvis for at overholde alle de indgåede aftaler, så dit projekt er færdigt til den aftalte tid.

Opførelse af annekser

Hos Vorager Byg udfører vi blandt andet alle former for opførelse af annekser, uanset om det er ved dit sommerhus eller ved din helårsbolig. Annekser er en rigtig god og billig løsning, da du kan få mere plads ved din bolig samtidig med, at det er en rigtig populær og hyggelig løsning i sommerhuse.

Fordelene ved at lade os stå for din totalentreprise​

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør lade os stå for din totalentreprise:

  • Vi har mange års erfaring indenfor vores fag
  • Vi lægger vægt på at tilbyde en god service
  • Vi har et stort fokus på at levere løsninger i høj kvalitet
  • Vi er utrolig fleksible
  • Vi er handlekraftige
  • Vi overholder altid vores indgåede aftaler
  • Du slipper for at skulle bekymre dig om noget i forhold til projektet – vi klarer det hele.​

​Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad fordelene er ved at bygge i en totalentreprise, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på netop din entreprise? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi står til rådighed, uanset om du ønsker at få opført et anneks til dit hus eller sommerhus, eller om du skal have udført en anden opgave. 

brug for hjælp?

Benyt nedenstående formular. Vedhæft gerne et billede af det du skal have hjælp til, så vender vi retur snarest med et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

​★★★★★

"Kan kun anbefale"

Har haft fornøjelsen af Vorager Byg til at lave nye Troldtekt lofter, udveksling af spær(forberedelse til loftintegreret emhætte) samt lysning af 2 ovenlysvinduer. Alt er blevet lavet til ug, samt alle aftaler overholdt. Kan kun anbefale Vorager Byg.

Mikkel Kjøngerskov

​★★★★★

"Stor ros herfra"

Loyalitet og godt håndværk! Jeppe er ik jyde for ingen ting, en aftale er aftale. Men forskellen på en aftale og den bedste aftale er den samme forskel som på en almindelig tømrer og Jeppe Vorager. STOR ROS HERFRA

Morten Bøgh

​★★★★★

"øje for detaljen og finish"

Jeppe er en top professionel, loyal og ikke mindst dygtig tømmer med øje for detaljen og finish 🙂 En varm anbefaling herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Simone Torp

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Vorager Byg 

Vestergade 5, 6950 Ringkøbing

CVR: 40728597

Kontakt os

Telefon: 20 97 48 16

E-mail: info@vorager-byg.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 18.00

Lørdag og søndag: lukket