​Ombygning af hus til gode priser hos Vorager Byg

Husrenovering af dit lokale byggefirma

Hos Vorager Byg kommer vi gerne og hjælper vores kunder fra Ringkøbing til f.eks. Holstebro, Vejle og omegn med tilbygning til hus, ombygning af hus eller generel husrenovering.

Det kan være, at du ønsker en ombygning af huset, eller du gerne vil have ny stue? Mange ønsker også en udestue, og det fikser vi også for dig. Vi er et byggefirma, der hjælper med alt, hvad du gerne vil have af ombygning til huset, om det er garage eller en ny entre.

Husrenovering er ofte en stor investering, og derfor tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker. Det er vigtigt for os at tage dig gennem processen, så du er tilfreds med og glad for det resultat, der står til sidst. Vi sætter fokus på service og høj kvalitet af vores arbejde.

Vi har mange års erfaring, og den erfaring kommer os til gavn, når vi skal hjælpe med tilbygning til huset. For os er en aftale en aftale, som man siger det på godt jysk.

Hvad koster en tilbygning til hus?

Tilbygning til hus eller ombygning af hus vil variere meget i pris. Det skyldes, at mange faktorer spiller ind på prisen. Hvor stor skal renovering af huset være? Er der tale om en tilbygning til dit hus eller til et anneks til sommerhus?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 20 97 48 16 eller skrive til os på info@vorager-byg.dk for et uforpligtende tilbud. Så taler vi nærmere om priser, og hvordan vi kan finde en billig løsning til dig, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten.​

brug for hjælp?

Benyt nedenstående formular. Vedhæft gerne et billede af det du skal have hjælp til, så vender vi retur snarest med et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

​★★★★★

"Kan kun anbefale"

Har haft fornøjelsen af Vorager Byg til at lave nye Troldtekt lofter, udveksling af spær(forberedelse til loftintegreret emhætte) samt lysning af 2 ovenlysvinduer. Alt er blevet lavet til ug, samt alle aftaler overholdt. Kan kun anbefale Vorager Byg.

Mikkel Kjøngerskov

​★★★★★

"Stor ros herfra"

Loyalitet og godt håndværk! Jeppe er ik jyde for ingen ting, en aftale er aftale. Men forskellen på en aftale og den bedste aftale er den samme forskel som på en almindelig tømrer og Jeppe Vorager. STOR ROS HERFRA

Morten Bøgh

​★★★★★

"øje for detaljen og finish"

Jeppe er en top professionel, loyal og ikke mindst dygtig tømmer med øje for detaljen og finish 🙂 En varm anbefaling herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Simone Torp

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Vorager Byg 

Vestergade 5, 6950 Ringkøbing

CVR: 40728597

Kontakt os

Telefon: 20 97 48 16

E-mail: info@vorager-byg.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 18.00

Lørdag og søndag: lukket