Få et lækkert anneks til sommerhus hos os

Isoleret anneks til både vinter- og sommerbrug

Hos Vorager Byg kan du få et anneks til dit sommerhus. Det er blevet meget populært med anneks i dag. Måske er dit sommerhus et ældre et af slagsen, og du har ikke mulighed for at udvide det. I mellemtiden er der måske kommet børn og børnebørn til, og det ville være rart med mere plads. Så er et anneks til dit sommerhus ideelt!

Det kan være et isoleret anneks, så det kan bruges året rundt, og så er der pludselig plads til, at hele familien kan være med.

Danskerne elsker at tage i sommerhus, og det kan vi godt forstå. I dag samles vi ofte i sommerhus med venner og familie, og derfor skal der også gerne være god plads. Hos Vorager Byg bygger vi et flot anneks til sommerhus. Vi kommer ud fra Ringkøbing til bl.a. Vejle, Holstebro og omegn.

Anneks til sommerhus giver mere plads

Et isoleret anneks vil kunne bruges til mange formål hele året rundt. Det kan bruges til at sove i eller som en ekstra stue. Vi bygger anneks til sommerhus, som ser flotte ud, og som vil pynte i haven. 

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud, og vi kan tale nærmere om din pris.​

brug for hjælp?

Benyt nedenstående formular. Vedhæft gerne et billede af det du skal have hjælp til, så vender vi retur snarest med et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

​★★★★★

"Kan kun anbefale"

Har haft fornøjelsen af Vorager Byg til at lave nye Troldtekt lofter, udveksling af spær(forberedelse til loftintegreret emhætte) samt lysning af 2 ovenlysvinduer. Alt er blevet lavet til ug, samt alle aftaler overholdt. Kan kun anbefale Vorager Byg.

Mikkel Kjøngerskov

​★★★★★

"Stor ros herfra"

Loyalitet og godt håndværk! Jeppe er ik jyde for ingen ting, en aftale er aftale. Men forskellen på en aftale og den bedste aftale er den samme forskel som på en almindelig tømrer og Jeppe Vorager. STOR ROS HERFRA

Morten Bøgh

​★★★★★

"øje for detaljen og finish"

Jeppe er en top professionel, loyal og ikke mindst dygtig tømmer med øje for detaljen og finish 🙂 En varm anbefaling herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Simone Torp

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Vorager Byg 

Vestergade 5, 6950 Ringkøbing

CVR: 40728597

Kontakt os

Telefon: 20 97 48 16

E-mail: info@vorager-byg.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 18.00

Lørdag og søndag: lukket