Opbygning af træterrasse efter dine ønsker og behov

Kunne du tænke dig at få bygget en ny træterrasse i din have? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Vorager Byg kan vi tilbyde opbygning af træterrasse for både private husejere og forskellige former for erhverv i Ringkøbing, Holstebro, Vejle og andre omkringliggende områder.

Vi kan udføre alle former for træterrasser, og vi arbejder med alle typer brædder. Det gælder, uanset om du foretrækker almindelige klassiske træbrædder, eller om du ønsker langtidsholdbare brædder i hårdttræ. Vi bygger din terrasse lige efter dine ønsker til valg af materiale og udseende.

Har du brug for rådgivning i forbindelse med opbygning af træterrasse?

Er du i tvivl om, hvilke brædder du bør vælge? Mangler du inspiration til, hvordan terrassen kan se ud? Eller er du i tvivl, om den skal være hævet eller i niveau? Vi rådgiver dig gerne om opbygning af træterrasse.

Der kan være mange forhold, man skal tage stilling til, når man skal have bygget en træterrasse, og derfor stiller vi gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed for dig, så du kan få kompetent rådgivning og vejledning. Det er nemlig vigtigt for os, at du får det bedst mulige resultat, der lever op til dine ønsker og krav i forhold til både udseende, funktionalitet og vedligeholdelse.​

​Hvad koster en træterrasse?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget lægning af træterrasse koster. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvor stor terrassen skal være
  • Om den skal være hævet eller i niveau
  • Om vi skal bygge trapper eller gelænder
  • Hvilke terrassebrædder vi skal bruge

Kunne du tænke dig en træterrasse til en billig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så byg en træterrasse sammen med os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skarp pris, når vi kender til dine ønsker og behov i forhold til din opbygning af træterrasse.​ Kontakt os på telefon 20 97 48 16 eller skriv til os på info@vorager-byg.dk.

brug for hjælp?

Benyt nedenstående formular. Vedhæft gerne et billede af det du skal have hjælp til, så vender vi retur snarest med et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

​★★★★★

"Kan kun anbefale"

Har haft fornøjelsen af Vorager Byg til at lave nye Troldtekt lofter, udveksling af spær(forberedelse til loftintegreret emhætte) samt lysning af 2 ovenlysvinduer. Alt er blevet lavet til ug, samt alle aftaler overholdt. Kan kun anbefale Vorager Byg.

Mikkel Kjøngerskov

​★★★★★

"Stor ros herfra"

Loyalitet og godt håndværk! Jeppe er ik jyde for ingen ting, en aftale er aftale. Men forskellen på en aftale og den bedste aftale er den samme forskel som på en almindelig tømrer og Jeppe Vorager. STOR ROS HERFRA

Morten Bøgh

​★★★★★

"øje for detaljen og finish"

Jeppe er en top professionel, loyal og ikke mindst dygtig tømmer med øje for detaljen og finish 🙂 En varm anbefaling herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Simone Torp

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Vorager Byg 

Vestergade 5, 6950 Ringkøbing

CVR: 40728597

Kontakt os

Telefon: 20 97 48 16

E-mail: info@vorager-byg.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 18.00

Lørdag og søndag: lukket