Renovering af hus – giv din gamle bygning nyt liv

Har mange års slitage sat sine spor på din bygning, og drømmer du om at istandsætte og modernisere den med professionel hjælp fra et alsidigt og erfarent tømrerfirma? Så kan vi hjælpe!

Hos Vorager Byg giver vi nyt liv til gamle bygninger. Vi står blandt andet for renovering og istandsættelse af facader, vægge og lofter i villaer, på kontorer og i ejendomme i Ringkøbing, Holstebro og Vejle. Vi kører dog også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, der har brug for vores professionelle hjælp til en renovering af hus.​

Derfor skal du lade os stå for din husrenovering

Vi udfører selv de mest komplicerede og omfattende renoveringer i tæt samarbejde med vores kunder, så det færdige resultat bliver smukt og helt efter kundens ønsker. Vi har mange års erfaring indenfor renovering af hus, og vi har altid fokus på at levere en god service og et holdbart resultat i højeste kvalitet. Samtidig er vi fleksible, og vi overholder altid vores aftaler. Hos os kan du således altid regne med, at en aftale er en aftale.

Hvad koster renovering af hus?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en renovering af hus koster. Priserne varierer både fra opgave til opgave og fra firma til firma. Hos Vorager Byg tilbyder vi konkurrencedygtige priser, og vi skræddersyr altid en pris ud fra din opgave, dens omfang samt dine ønsker og forventninger til det færdige resultat. 

Blandt nogle af de faktorer der kan have en indflydelse på den endelige pris kan nævnes:​

  • Om du ønsker en mindre istandsættelse
  • Om du ønsker en komplet totalrenovering af hus
  • Om renoveringen skal kombineres med en ombygning
  • Om du har nogle særlige ønsker til valg af materialer
  • Om vi skal varetage renoveringsprojektet i en totalentreprise
  • Hvor lang tid vi skal sætte af til opgaven.

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på en renovering af hus i højeste kvalitet? Så hører vi gerne fra dig – kontakt os i dag på telefon 20 97 48 16 eller skriv til os info@vorager-byg.dk.

brug for hjælp?

Benyt nedenstående formular. Vedhæft gerne et billede af det du skal have hjælp til, så vender vi retur snarest med et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

​★★★★★

"Kan kun anbefale"

Har haft fornøjelsen af Vorager Byg til at lave nye Troldtekt lofter, udveksling af spær(forberedelse til loftintegreret emhætte) samt lysning af 2 ovenlysvinduer. Alt er blevet lavet til ug, samt alle aftaler overholdt. Kan kun anbefale Vorager Byg.

Mikkel Kjøngerskov

​★★★★★

"Stor ros herfra"

Loyalitet og godt håndværk! Jeppe er ik jyde for ingen ting, en aftale er aftale. Men forskellen på en aftale og den bedste aftale er den samme forskel som på en almindelig tømrer og Jeppe Vorager. STOR ROS HERFRA

Morten Bøgh

​★★★★★

"øje for detaljen og finish"

Jeppe er en top professionel, loyal og ikke mindst dygtig tømmer med øje for detaljen og finish 🙂 En varm anbefaling herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Simone Torp

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Vorager Byg 

Vestergade 5, 6950 Ringkøbing

CVR: 40728597

Kontakt os

Telefon: 20 97 48 16

E-mail: info@vorager-byg.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 18.00

Lørdag og søndag: lukket